آنچه قبل از بچه دار شدن باید بدانید

یک بچه، می‌تواند همه چیز را تغییر دهد و اگر می‌خواهید بعد از بچه دار شدن، حسرت خوشی‌های پیش از آن را نداشته باشید، اول این باید‌ها را به خوبی انجام دهید. اگر با هر پدر و مادری صحبت کنید به شما می‌گویند که بچه دار شدن یکی از لذت بخش‌ترین و راضی کننده‌ترین کار‌هایی است که تا به حال انجام داده اند. حتی ممکن است بعضی‌ها به شما بگویند پدر یا مادر بودن، همان چیزی است که برایش ساخته شده اند! اما شما این لاف و گزاف‌ها را باور نکنید! اگر کسی به شما گفت، بهترین کار زندگی اش بچه دار شدن بوده، بدانید او دارد دروغی می‌گوید تا خودش احساس بهتری داشته باشد. بچه داری کار سختی است و مطمئنا از هر کسی ساخته نیست.

335054 300

باید پیش از بچه دار شدن روی تمام جوانب زندگی تان تجدید نظر کنید؛ از شیوه لباس پوشیدن تان گرفته تا طرز تفکرتان، طرز راه رفتن و حرف زدن تان! شاید یک شغل بسیار خوب و آینده دار داشته باشید، یک خانه راحت، و یک همسر دوست داشتنی، اما این‌ها معنی اش این نیست که حتما حالا به بچه نیاز دارید. با این وجود، اگر در حال حاضر تصمیم تان را گرفته اید و تقریبا مطمئن هستید که بچه می‌خواهید، به هر وسیله ای، پس بدانید که چیز‌های زیادی وجود دارد که باید در این مسیر به آن‌ها توجه کنید.

بچه دارشدن به شما این امکان را نمی‌دهد تا هر وقت دوست داشتید جابه جا شوید. اگر زندگی در جای خاصی آرزوی شماست، همین الان که بچه ندارید تجربه اش کنید!

۱. آینده تان را با بچه‌ها تصور کنید. اوقات تان را با همسرتان پیش چشمان تان بیاورید و به این فکر کنید که آیا واقعا دوست دارید آن چه که دارید تغییر کند یا نه. شما شاید بتوانید لباسی را که خریده اید پس دهید، اما بچه‌ها را نه.

درست از زمانی که یک بچه پایش را به این دنیا بگذارد تا زمانی که آمادگی مستقل شدن از شما را پیدا کند باید همراهش باشید. این موضوع خیلی مهم است که هر دوی شما باید پیش از بچه دار شدن، به این تصمیم مشترک رسیده باشید.

۲. با بچه‌های دور و برتان بیشتر وقت بگذرانید. شاید این بچه‌ها خواهر زاده‌ها یا برادرزاده‌های تان باشند یا بچه‌های دوستان تان، مهم نیست متعلق به چه کسانی هستند، بلکه مهم این است که زمان زیادی را با آن‌ها بگذرانید. از بچه‌ی دیگری برای چند ساعت مراقبت کردن، شبیه داشتن بچه‌ی خودتان نیست، اما دست کم کمی از این احساس را به شما می‌دهد.

۳. در مورد بچه بیشتر حرف بزنید. با همسرتان بیشتر اوقات در مورد بچه حرف بزنید، موضوع بچه را وارد مکالمات، برنامه‌های آینده، و زندگی روزمره تان کنید. این کار به هردوی شما فرصت می‌دهد تا تصور و پیش فرضی از زندگی با بچه را داشته باشید.

۴. آمادگی مالی داشته باشید. چیز عجیب و پوشیده‌ای نیست که بزرگ کردن بچه، بسیار هزینه بردار است. شما نه تنها باید به عنوان پدرومادر فرزند تان، برای خود برنامه مالی داشته باشید بلکه باید برای آینده‌ی او نیز برنامه ریزی مالی کنید. مطمئن شوید که از نظر مالی توانایی وارد کردن فرد دیگری به خانواده تان را دارید. همچنین، یک حساب پس انداز جداگانه برای فرزند تان باز کنید و به طور منظم و تدریجی بر آن اضافه کنید. وقتی او به سن دانشگاه برسد، خواهید دید که این حساب پس انداز چه بار بزرگی از دوش شما برمی دارد.

۵. اهداف بلند مدت داشته باشید. برنامه ریزی برای بچه‌ها مانند برنامه ریزی برای تعطیلات نیست، بلکه تصمیمی بسیار مهم است و تصمیمی که می‌گیرید جایی برای برگشت و جبران ندارد. اطمینان حاصل کنید که شما و همسرتان اهداف بلند مدت تعیین کرده اید، تصمیم بگیرید که کجا می‌خواهید زندگی کنید، چه کسی کفیل و نان آور خواهد بود، فشار‌های مالی را چگونه مدیریت خواهید کرد، و ...

۶. یک اصل در نظر بگیرید. بچه‌ها در فضای باثبات و پایدار بسیار بهتر رشد پیدا می‌کنند تا در محیط متزلزل و ناآرام. شاید برای شما بسیار هیجان انگیز باشد که هر سال به جایی بروید، اما برای فرزندتان، امنیت و نظم و ثبات، بهترین گزینه است. شما و همسرتان باید پیش از هر اقدامی تصمیم بگیرید که کجا قرار است بچه‌های تان را بزرگ کنید.

۷. اهداف شغلی و حرفه‌ای تان را به انجام برسانید. رسیدن به جایگاه عالی و درجات بالا سال‌ها طول می‌کشد، و بسیاری از افراد در تمام طول عمرشان هم شاید به چنین چیزی نرسند. پیش از بچه دار شدن سعی کنید به بهترین موقعیت در اهداف کاری تان دست پیدا کنید یا دست کم تمام سعی و تلاش تان را بکنید.

۸. با پدرومادر‌های دیگر حرف بزنید. اگر می‌توانید با هردوی آن‌ها حرف بزنید، مادربزرگ و پدربزرگ تان، دوستان یا حتی آن‌هایی که تصادفا در پارک روبرو می‌شوید، با آن‌ها گفتگو کنید و بگذارید با داستان‌های شان در مورد بچه دار شدن سرگرم تان نمایند. از اطلاعاتی که می‌توانید با همین گفتگو‌های ساده جمع کنید شگفت زده خواهید شد.

 

-