هادی حجازی فر متولد 17 خرداد 1355 در خوی بازیگر سینما و کارگردان تئاتر سینما می باشد. از فیلم های هادی حجازی فر می توان ایستاده در غبار، ماجرای نیمروز لاتاری و به وقت شام را نام برد.

1

تحصیلات هادی حجازی فر

هادی حجازی فر فارغ التحصیل لیسانس رشته نمایش عروسکی از دانشگاه تهران می باشد، علاوه بر بازیگری؛ کارگردان است و می گوید و از کودکی علاقه ای به درس نداشته است.

 

همسر و فرزند هادی حجازی فر

هادی حجازی فر ازدواج کرده و یک پسر به نام هامون دارد.

شروع فعالیت هادی حجازی فر با تئاتر

از سال 1370 وقتی 15 ساله بود در شهر خوی آذربایجان غربی فعالیت هنری خود را با تئاتر دانش آموزی شروع کردند و با نمایش فریاد تا نهایت در جشنواره کشور انتخاب شدند.

 

حمایت پدر

با حمایت پدرش که رئیس آموزش و پرورش نقده و میاندوآب بود از سالن های تئاتری این سازمان برای کار تئاتری بچه های مدارس استفاده می کردند و تماشاگرانشون هم بچه های کانون و مدرسه بودند.

از اولین فیلم تا کارگردانی

هادی حجازی فر بازیگری است که فعالیت خود را با نمایش عروسکی در زمان دانش آموزی و در شهر خوی شروع کرده و تجربه بازیگری و کارگرانی را نیز در کارنامه خود دارد.

هادی حجازی فر از کودکی علاقه زیادی به بازیگری و نمایش داشته و در نمایش ها و تئاتر مدرسه حضور فعال داشته تا جایی که بیشترین فعالیتش در کار نمایشی بود و وقت درس خواندن نداشت.

شروع فعالیت بازیگری در سینما

هادی حجازی فر در مدت کوتاه در سال96-1395 بسیار موفق عمل کرده و نامش در بهترین و جنجالی ترین فیلم ها دیده شده است.

هادی حجازی فر در مزرعه پدری بازی کرد و مدتی دیده نشد تا اینکه در سریال ایستاده در غبار در نقش احمد متوسلانیبازی کرد و نامش و چهره اش به یکی از چهره های مطرح سینما تبدیل شد. درحال حاضر هادی حجازی فر با بازی در فیلم هایی مانند لاتاری ، دارکوب و ماجرای نیمروز چهره ای مشهور در سینمای ایران محسوب میشود.

استارت موفقیت و شهرت هادی حجازی فر با ( ماجروی نیمروز ) زده شد. هادی حجازی فر علاوه بر بازیگری کارگردانی را نیز شغل اصلی خودش می داند.

 

شهرت هادی حجازی فر

در سال 1394 وقتی 39 ساله بود در فیلم ایستاده در غبار در مقام بازیگر نقش حاج احمد متوسلیان را بازی کرد، این فیلم سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فجر را گرفت.

فیلم شناسی هادی حجازی فر 

سینمایی های هادی حجازی فر

  1. به وقت شام (1396)
  2. روزهای نارنجی (1396)
  3. لاتاری (1396)
  4. کاتیوشا (1396)
  5. شاه کُش (1396)
  6. استیگمات (1396)
  7. دارکوب (1396)
  8. گیلدا (1395)
  9. ماجرای نیمروز (1395)
  10. ایستاده در غبار (1394)
  11. مزرعه پدری (1383)
  12. تلویزیون
  13. نفس (1396)
  14. ممنوعه (مجموعه نمایش خانگی) (1397)

 

فیلم کوتاه های هادی حجازی فر

نسبت خونی

جوایز هادی حجازی فر

  1. 1396 نوزدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ماجرای نیمروز نامزدشده
  2. 1396 یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ماجرای نیمروز برنده
  3. 1395 سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد ماجرای نیمروز نامزدشده
  4. 1395 سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد نسبت خونی نامزدشده
  5. 1395 هجدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد ایستاده در غبار نامزدشده

گفتگو با هادی حجازی فر

ماجرای انتخاب شدن برای نقش حاج احمد متوسلیان

حجازی فر یادآور شد:من آن موقع برای کاری کیش بودم و عوامل خیلی آدمها را دیده بودند. تا اینکه ابراهیم امینی یک عکس از من را به مهدویان نشان می دهد و او هم می گوید که این اصلا شبیه نیست. بالاخره امینی مهدویان را راضی کرده بود که با من یک گفتگویی انجام دهد. در گفتگویمان از او پرسیدم برای کدام نقش مرا می خواهد و وقتی پاسخ را شنیدم گفتم که من اصلا شبیه نیستم. ایشان از من خواستند که بروم و تست بدهم. من هم گفتم که نه من اصلا شبیه نیستم. امینی از یک طرف به من اصرار می کرد و از طرف دیگر به آقای مهدویان. چون امینی در دانشگاه تربیت مدرس، مقطع ارشد بود و هم کار از من دیده بود و هم دوسه بار دعوای من در واحد اداری دانشگاه را دیده بود، پیش خودش تصور کرد که اینها ترکیب خوبی برای حاج احمد است. بالاخره من رفتم و تست گریم دادم و آقای مهدویان آمدند و گفتند که خودش است و این کل اتفاق بود.

وی تاکید کرد:من 10 روز بعد جلوی دوربین رفتم. یکی از دلایل موفقیت در آن کار این بود که من خیلی زمان نداشتم که بخواهم فکر کنم و بترسم از اتفاقی که قرار بود بیافتد. ولی به شدت آن کار را دوست دارم.

 

مهدویان به هرحال کارگردانی است که توانست در همان شروع اولیه، خودش را به عنوان یکی از کارگردان هایی که دیگر نمی شود نادیده اش گرفت و باید اخبار او را دنبال کرد، اثبات کرد.کار کردن با او چطور است؟

با مهدویان سینما ساده و لذت بخش است

مردم تو را بیشتر در فیلم «لاتاری» کشف می کنند یا در آن دو فیلم دیگر...

امیدوار هستم که در دو فیلم دیگر باشد. چون از این ور یک جورهایی خیالم راحت است، استانداردی را رعایت کردم و دوست دارم که بگویند در آنها خوب بوده ام. حالا 10 نفر به من گفتند خوب بودی، یک نفر به من گفت خوب نبودی واقعا بهم ریختم. چون از این بابت نگران هستم. ولی کار کردن با مهدویان هم دیگر برایم ترسناک نیست، نگرانی ندارم چرا که حسین به من اعتماد می کند و من هم به او کاملا اعتماد دارم.

 

حجازی فر توضیح داد:برای همه بخش ها لذت بخش است. وقتی من اینطور میگویم شاید آقای مهدویان بگوید که تو با تعریف هایت همه را با من دشمن می کنی. ولی صادقانه می گویم در یکی از برداشتهای به شدت سختمان در وردآورد بودیم و هوا به شدت سرد بود. با ساعد سهیلی سکانس گرفتیم، بعد یادم می آید که او گفت یعنی چه؟ مگر میشود سینما انقدر ساده و لذت بخش باشد؟ من فکر می کنم آقای مهدویان این دوتا اصل ساده و لذت بخش را در کارهایشان رعایت می کنند.

جواد عزتی که بدقول است در روزهای آف هم سرکار می آمد.

-