کراتینه کردن مو ، متدی است که در حال حاضر بسیاری از بانوان آن را به عنوان روشینجات دهنده برای از بین بردن وز موهایشان و همچنین راه حلی مناسب برای داشتن موهای ابریشمی می دانند. اما آیا کراتینه کردن مو دائمی است؟ عوارض آن چیست؟ در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش کراتینه کردن مو بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

کراتینه کردن مو ، متدی است که در حال حاضر بسیاری از بانوان آن را به عنوان روشینجات دهنده برای از بین بردن وز موهایشان و همچنین راه حلی مناسب برای داشتن موهای ابریشمی می دانند. اما آیا کراتینه کردن مو دائمی است؟ عوارض آن چیست؟ در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش کراتینه کردن مو بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید

 کراتینه کردن مو، روشی است که با نرم کردن فولیکول مو، آن را صاف می کند.

3

کراتین چیست؟

مو، ناخن و پوست، عضوی از بدن ما هستند که از نوعی پروتئین به نام کراتین تشکیل شده اند. در واقع دو نوع پروتئین کراتین به نام آلفا کراتین و بتا کراتین وجود دارد که پوست و موی انسان از جنس آلفا کراتین است. موی انسان در اثر عواملی مانند رنگ کردن زیاد و یا دکلره،خشک و یا دچار آسیب می شود و همچنین به طور کل، برخی از افراد به صورت طبیعی دارای موهایی زبر و یا وز هستند؛ خوشبختانه کراتینه کردن مو به کمک این گونه افراد می آید.

کراتینه کردن مو، روشی است که با نرم کردن فولیکول موهای آسیب دیده و یا زبر، موجب تغییر حالت ایستادگی مو شده و آن را صاف می کند. لازم به ذکر است که این روش برای موهایی که توسط دکلره، رنگ و … دچار آسیب فراوان شده و به اصطلاح سوخته است، کاربردی ندارد و حتی ممکن است موجب ریزش شدید مو شود.

روش کراتینه کردن مواز لحاظ عملی بسیار کاربردی بودهو موهایی صاف و براق را به همراه خواهد داشت اما متاسفانه دارای عوارضی هست که قابل چشم پوشی نیست. در ادامه توضیحاتی در خصوص عوارض این روش و راه های جلوگیری از آن خواهیم داد.

 

 در کراتینه کردن مو، گیسوان به صورت نیمه دائم صاف می شوند

کراتینه کردن مو چگونه انجام می شود؟

در کراتینه کردن مو، گیسوان به صورت نیمه دائم صاف می شوند. در این روش، موبه صورت موقت در معرض کراتین مایع قرار می گیرد. این متد معمولا در آرایشگاه ها و سالن های زیبایی انجام شده ومدت زمان انجام آن نود دقیقه است.

همانطور که گفته شد، معمولا افرادی که دارای موهای فر و یا وز هستند، داوطلب کراتینه کردن مو می شوند. پس از انجام این روش، شما دارای موهایی صاف و براق خواهید شد که ماندگاری آن از سه تا شش ماه متغیر است.

2

آیا کراتینه کردن مو دارای عوارض است؟

درکراتینه کردن مو همانند بسیاری از روش های دیگر زیبایی مو، از مواد شیمیایی استفاده می شود. فرمالدهید جزو مواد اصلی این متد است که متاسفانه ماده ای حساسیت زا بوده و ممکن است که برای آرایشگر و مشتری مشکل ایجاد کند.

لازم به ذکر است که کراتینه کردن مو در صورتی که توسط تیمی متخصص انجام شده و برای انجام آن از مواد با کیفیت استفاده شود، خطر چندانی در بر نخواهد داشت. در نتیجه بهتر است که برای کراتینه کردن مو خود به معتبرترین و بهترین سالن های زیبایی مراجعه کنید تا بدون هیچ گونه عوارضی، دارای موهای زیبا، براق و لخت شوید. سالن زیبایی مژه با سابقه ای چندین ساله، دارای کادر حرفه ای معتبر بوده که با بروزترین متدها و جدیدترین روش ها، زیبایی و لطافت را به چهره و موی شما خواهد بخشید.

-