لینکدین فضایی تخصصی است که فرصت‌هایی را برای شما به ارمغان می‌آورد: فرصت‌های شغلی جدید، مشتریان جدید و ایده‌های جدید تجاری. ساخت یک صفحه لینکدین برای شرکت باعث می‌شود جایگاه‌تان را در میان حرفه‌ای‌ها پیدا کنید. شما در این لینکدین باید داستان شرکت خود را بگویید، درواقع باید چشم‌انداز کسب و کار، کارمندان‌ و نام تجار‌ی‌تان را به مشتریان انتقال دهید.

  • 1
 

ساخت صفحه شرکتی در لینکدین

ساخت یک صفحه شرکتی در  LinkedIn کار بسیار ساده‌ای است. برای این کار باید:

۱. روی نماد “work” در گوشه سمت راست، بالای صفحه اصلی LinkedIn خود کلیک کنید. گزینه “create a company page” را انتخاب کنید.

 

۲. در مرحله بعد با توجه به اندازه کسب و کارتان، گزینه “small business” یا گزینه “medium to large business” را انتخاب کنید.

 

۳. مشخصات هویت صفحه، شرکت یا موسسه را وارد کنید و در نهایت روی گزینه “create page” کلیک کنید.

 

فراموش نکنید که اگر حساب LinkedIn شما جدید باشد، ممکن است پیام خطایی دریافت کنید. این پیام به این معنی است که؛ اگر می‌خواهید صفحه شرکتی داشته باشید، باید پروفایل خود را ایجاد و شبکه خود را گسترش دهید. پس از ایجاد صفحه، روی “شروع به ساخت صفحه خود” کلیک کنید و جزئیات بیشتر را اضافه کنید.

 

چطور می‌توانیم صفحه‌ای موثر در لینکدین داشته باشیم؟

برای اینکه بتوانید یک صفحه‌ی شرکتی خوب و استاندارد در لینکدین داشته باشید باید به نکات زیر توجه کنید:

  • بخش “about”، اولین چیزی است که کاربر زمان ورود به لینکدین شما می‌بیند.

شما باید در این بخش سه کار مهم را برای بهینه‌سازی انجام دهید:

  • نکته اول؛ داستان خود را بگویید، به یاد می‌آورید زمانی را که در دوران دبیرستان تاریخ یک آزمون را حفظ می‌کردید و همین که از کلاس خارج می‌شدید، آن را فراموش می‌کردید؟ اما این چه ارتباطی با صفحه LinkedIn شما دارد؟ خوب، اگر بازدیدکنندگان صفحه شرکت خود را با اطلاعات کلی و مبهم میزبانی کنید، چشمان‌شان خسته می‌شود و پس از ترک صفحه‌ی شما، دیگر چیز زیادی را از صفحه شما به خاطر نمی‌آورند. از طرفی؛ اگر بتوانید داستان‌تان را به خوبی روایت کنید، مردم در درازمدت آن را به یاد خواهند داشت و اسم شرکت شما در ذهن‌شان می‌ماند.
    • مسئله دوم؛ روی ارزش محصول یا خدمتی که دارید تمرکز کنید. درواقع باید به کاربر نشان دهید که خرید محصول یا خدمت چه مزایای برایش خواهد داشت. این مسئله را باید درک کنیم؛ اگر چه گفتن ویژگی‌های اصلی یک محصول می‌تواند مفید باشد، اما شما همیشه باید از مزایای آن هم استفاده کنید. پس فقط از ویژگی‌های محصول‌تان نگوئید بلکه به آن‌ها بگویید که این محصول چگونه زندگی‌شان را بهتر خواهد کرد، چرا که مهترین مسئله همین است.
 
  • و اما نکته آخر؛ شما باید روابط بین شرکت با دیگر کسب و کارها و مشتریان خود را نشان دهید. هیچکس نمی‌خواهد اولین نفری باشد که یک محصول جدید را امتحان می‌کند. اکثر مردم دنبال  شرکت‌های شناخته شده می‌روند چراکه دنبال یک چیز مطمئن هستند.  

صفحه “about” که داستان شرکت و بیزینس شما را روایت می‌کند، محصول شما را می‌فروشد و روابط شما را نشان می‌دهد، این صفحه یک روش عالی برای معرفی شرکت شما به مشتریان بالقوه است.

  • بخش “people”؛ لیست افرادی که در تیم شما حضور دارند را در این بخش بیاورید، ممکن است در انتشار این لیست کمی تردید داشته باشید. با این حال، این بخش توانایی‌های شرکت را به افرادی که ممکن است علاقه‌مند به کار در تیم شما باشند اثبات می‌کند.
 

علاوه بر این، بخش people به دیگران اجازه می‌دهد ساختار شرکت را به سرعت بررسی کنند، جایگاه هر شخص را بشناسند و در صورت اعلام همکاری با یک شخص مناسب ارتباط برقرار کنند. به عنوان مثال، اگر نویسنده‌ای بخواهد در مورد استراتژی بازاریابی شما سوالی بپرسد، می‌تواند به سادگی به فرد بازاریابی شما در LinkedIn پیام دهد. این مسئله مهمی است زیرا شما با رشد شرکت، شلوغ و شلوغ‌تر می‌شوید و با عدم حضور در لینکدین ممکن است یک فرصت بزرگ رسانه‌ای را از دست بدهید. فراموش نکنید، صفحه خود را مرتباً به روز و فعال نگه دارید.

آپلود لوگو در صفحه شرکتی لینکدین

یکی از مهمترین بخش‌ها، قرار دادن لوگوی شرکت در پروفایل است. شما باید عکسی زیبا و متفاوت را برای این پروفایل انتخاب کنید چرا که اولین چیزی که کاربر با ورود به پروفایل لینکدین شما می‌بیند عکس پروفایل است. البته عکس پس‌زمینه‌ای که انتخاب می‌کنید نیز مهم است. این عکس می‌تواند مفهوم شعار تبلیغاتی شما را برساند. تصویری جهت خوشامدگویی به کاربر یا تصویری که نشان‌دهنده رضایت مشتریان شما باشد نیز می‌تواند در بدو ورود و نگاه اول حس خوبی را به کاربران منتقل کند.

 

چه مطالبی مناسب صفحه شرکتی لینکدین نیست؟

تا به حال شده قبل از زدن دکمه Share ، مکث کنید؟ آیا تا به حال فکر کرده‌اید که آیا آنچه می‌خواهید منتشر کنید به نام تجاری و اقتدار شخصی شما در LinkedIn آسیب می‌رساند یا آن را بهبود می‌بخشد؟ قطعا شناخت بهترین نوع محتوا برای بارگزاری کار دشواری است! در مقابل آگاهی درباره اینکه کدام پست مناسب صفحه شما نیست نیز کار آسانی نخواهد بود. شاید پست‌های جنجالی بیشترین جذابیت و توجه را به خود اختصاص دهد، اما آیا واقعاً می‌خواهید افراد آن موضوع یا مطلب را در صفحه شما دنبال کنند و ببینند؟ با بارگزاری این پست‌ها در فضای تخصصی و رسمی همچون لینکدین، فرضیه‌ای ایجاد می‌شود که معلوم نیست به نفع شما باشد یا نباشد. فراموش نکنید لینکدین با توئیتر یا فیس‌بوک بسیار متفاوت است. لینکدین یک شبکه حرفه‌ای محسوب می‌شود که با ارسال مطلب نادرست در آن می‌توانید توانایی خود را در ایجاد ارتباط با دیگران دچار آسیب کنید.

پست‌های جنجالی

در فضای لینکدین بهتر است؛ از موضوعاتی که تمایل به دو قطبی شدن افراد دارد، به ویژه موارد جنجالی با بار منفی، خودداری کنید. نه به این دلیل که این عناوین مهم و مرتبط نیستند، بلکه به این دلیل است که LinkedIn به ویژه صفحه یک کسب و کار بستر صحیحی برای این بحث‌ها نیست. از آنجا که این مباحث مردم را به دو دسته تقسیم می‌کند، به کسب و کار و برند شخصی شما آسیب می‌رسد. بهتر است از ارسال یا حتی اظهارنظر درباره این نوع پست‌ها به طور کلی خودداری کنید.

 پست‌های سیاسی یا مذهبی

مسائل سیاسی و مذهبی موضوعی است که مردم نسبت به آن‌ها احساس اشتیاق زیادی دارند. درست مثل موضوعات جنجالی و بحث‌برانگیز، این نوع پست‌ها معمولاً شاهد پیوستن افراد به دسته خاصی هستند و اگر باور شما متفاوت با آن‌ها باشد، اشتباه بزرگی برایتان به حساب می‌آید. باز هم توصیه می‌کنیم از ارسال پست یا ارسال نظر در مورد این نوع پست‌ها در صفحات شرکتی، خودداری کنید.

بهترین محتوا برای صفحه شرکتی در لینکدین

بارگزاری پست‌های مرتبط در زمان مناسب باعث افزایش تعامل شما با مخاطبان‌تان می‌شود. نکته اصلی این است که باید موضوعاتی را انتخاب کنید که به طور کلی ماهیت مثبت دارند و به نوعی بر ارتباطات شما تأثیر می‌گذارند.

 

در فضای لینکدین هم محتوا و هم نحوه ارائه آن باید متفکرانه باشد و به جای بحث‌های احساسی، مکالمه‌ای پربار را القا کند. به اشتراک گذاشتن پیروزی‌ها و تغییرات مربوط به حرفه یا کار، ارتقا و یا کسب مشتری جدید می‌تواند یک پست خوب برای لینکدین باشد.

راه‌های جذب فالوور برای پیج کسب و کاری در لینکدین

برای جذب فالوور برای صفحه شرکتی در لینکدین، در گام اول باید محتوایی جذاب تولید کرد. هرچه این محتوا بهتر باشد امکان دیده  شدن و جذب فالوو توسط آن نیز بیشتر خواهد شد، چرا که توسط مخاطبین شما به اشتراک گذاشته می‌شود.

در قدم بعدی باید از کارمندان بخواهید که پست‌های شرکت را در صفحات شخصی به اشتراک بگذارند تا توسط آن‌ها نیز معرفی و دیده شوید.

با صفحه ویترین در لینکدین بیشتر دیده می‌شوید

یکی از مهمترین کارهایی که باید برای صفحه شرکتی خود انجام دهید که جزو آخرین مراحل ساخت صفحه شرکتی در لینکدین است، درست کردن یک ویترین (Showcase pages) است! این امکان لینکدین به شما اجازه می‌دهد محصولات و خدمات خود را به راحتی به کاربران نشان دهید و کاربر با توجه به علایق خودش ویترین‌های مورد نظرش در صفحه شما را دنبال کند.

نحوه ساخت ویترین در لینکدین

۱. وارد صفحه لینکدین خود شوید و روی منوی admin tools کلیک کنید.

 

۲. Create Showcase Page را انتخاب کنید.

۳. نام صفحه ویترین را انتخاب کنید و آدرس لینکدین خود را اضافه کنید.

 

۴. عکس صفحه ویترین خود را بارگذاری کرده و یک برچسب اضافه کنید. حتما پس از هر مرحله روی ذخیره کلیک کنید.

 

۵. در این بخش گزینه‌هایی که میخواهید به هدر اضافه شود را انتخاب کنید.

 

۶. در این بخش توضیحات خود را بنویسید. شما تا ۲۰۰۰ کاراکتر امکان نوشتن دارید. پیشنهاد می‌کنیم آدرس وب‌سایت، شماره تماس و سایز جزئیات را نیز وارد کنید.

 

۷. و سرانجام بعد از وارد کردن اطلاعات شرکتی صفحه ویترین شما ساخته خواهد شد.

 

چند نکته طلایی درباره صفحات شرکتی لینکدین

  • تصویر پیج خود را به روز کنید. صفحات شرکت با تصاویر، شش برابر بیشتر از افراد دیگر دیده می‌شوند.
    • یک تصویر ایده‌آل برای لینکدین باید دارای اندازه ۳۰۰*۳۰۰ پیکسل، قالب PNG و اندازه حداکثر ۸ مگابایت باشد.
  • همانطور که گفتیم؛ بخش جذاب “about” را بنویسید و کلمات کلیدی مرتبط را در آن بگنجانید. این بخش باید یک پاراگراف کاملاً صریح (۲۰۰۰ کاراکتر یا کمتر) باشد که به بازدیدکنندگان همه آنچه را که باید درباره شرکت شما بدانند، بگوید: شما کی هستید؟ کجا مستقر هستید؟ چه پیشنهادی دارید؟ ارزش‌های شما چیست؟ شعار برند شما چیست؟ چگونه افراد می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شما تماس بگیرند؟
  • سایر قسمت‌های اصلی را پر کنید، لازم است بدانید؛ صفحات شرکت تکمیل شده معمولاً دو برابر بیشتر از صفحات ناقص بازدیدکننده دارند.

سخن آخر

در آخر باید بگوئیم مسئله مهم این است که محتوای صفحه شرکت LinkedIn خود را برای مخاطبان تازه، مفید، معنی‌دار و جالب نگه دارید و با مخاطبین خود ارتباط داشته باشید وگرنه صفحه کسب و کارتان شانس کمی برای موفقیت خواهد داشت.

 

سوالات متداول درباره ساخت صفحه شرکتی در لینکدین

  1. هر چند وقت یکبار باید در صفحه شرکتی در LinkedIn پست بگذاریم؟

توصیه لینکدین برای صفحات شرکتی هفته‌ای سه بار است.

  • آیا ایجاد صفحه شرکت در LinkedIn رایگان است؟

بله، هر کسی با نام شرکت و آدرس ایمیل شرکت می‌تواند در عرض چند دقیقه در LinkedIn یک صفحه به صورت رایگان ایجاد کند.

  • چطور باید صفحه شرکتی در لینکدین را در سرچ گوگل بهینه کنیم؟

برای این کار باید صفحه لینکدین شما نام منحصر به فردی داشته باشد، از طرفی؛ لازم است فعالیت و تعامل خوبی در لینکدین داشته باشید. گوگل به صورت خودکار شما را در صفحه سرچ خود بهینه می‌کند.

  • آیا می‌توان یک اکانت شخصی را به اکانت شرکتی تبدیل کرد؟

خیر، این امکان وجود ندارد. برخلاف اینستاگرام که در آن می‌توانید اکانت بیزنسی و شخصی را به هم تبدیل کنید، در لینکدین در همان ابتدای کار باید مشخص کنید که قصد شما از ساخت صفحه چیست.

-